Group4diner

 

Agenda:

2018

Fietculinair

27 mei, 24 juni, 26 augustus, 23 september

Menu

4 gerechtjes met een glas wijn

 

 

Informatie

www.fietsculinair.nl

 

Deelnemende restaurants

 

 

Het prentenkabinet

Restaurant Het Prentenkabinet ligt in de prachtige oude Pieterswijk van Leiden en heeft aan de achterkant een heerlijk (zonnig) Park-terras.

 

De bijzondere sfeer in het eeuwenoude pand van het Prentenkabinet maakt dit restaurant tot een van de mooiste en meest karakteristieke restaurants van Leiden. De koks van ‘het Prentenkabinet' laten zich inspireren door de Frans/Internationale keuken en streekproducten en op verzoek serveren wij ook gluten en lactose vrij.

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

De Knip

Restaurant De Knip is gevestigd in een sfeervol en monumentaal pand centraal gelegen tussen Den Haag en Leiden, direct aan het water in de rustieke, landelijke Knippolder aan de rand van Voorschoten.

 

Het is onze passie om u als gast te laten genieten van de gastvrijheid, gezelligheid en leuke wijn-spijscombinaties van Restaurant De Knip. Wij stellen alles in het werk om een kwalitatief topproduct neer te zetten, bereid met eerlijke, verse en locale producten in een heerlijke ambiance.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brasserie 't Regthuys

Restaurant 't Regthuys laat het oude Wassenaar weer bruisen! Je kunt er heerlijk een kopje koffie of thee drinken, lunchen, hightea, dineren en aan onze wijnbar één van onze prachtige wijnen drinken. Een heuse aanwinst voor het chique Wassenaar.

Vanaf mei kunt u weer gezellig plaats nemen op ons terras rond de dorpspomp.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brasserie Cronesteyn

Of het nu gaat om een snelle zakenlunch of uitgebreide lunch met familie of vrienden, bij brasserie Cronesteyn bent u aan het juiste adres.

 

U kunt na een dag hard werken de dag bij ons afsluiten. Een glaasje drinken aan de bar voordat u aan tafel gaat of gezellig nagenieten van een heerlijk diner.

Tijdens de zomerperiode kunt u tevens borrelen op ons terras.

 

Wij serveren de lekkerste koffievariaties, hebben 3 bieren op tap en 10 open wijnen.