Group4diner

 

Agenda:

 

Intratuin culinaire

spaaractie

Sparen:

9 juni t/m 15 augustus 2017

Inleveren:

1 september t/m 4 december 2017

 

 

Taxi nodig?

 

TAXI ELTAX

www.eltax.taxi

Info@eltax.taxi

071-5212144

+31 6 81 28 98 17

 

Deelnemende restaurants

 

 

Aan de culinaire Intratuin spaaractie doen de volgende restaurants mee:

 

Het prentenkabinet

Restaurant Het Prentenkabinet ligt in de prachtige oude Pieterswijk van Leiden en heeft aan de achterkant een heerlijk (zonnig) Park-terras.

 

De bijzondere sfeer in het eeuwenoude pand van het Prentenkabinet maakt dit restaurant tot een van de mooiste en meest karakteristieke restaurants van Leiden. De koks van ‘het Prentenkabinet' laten zich inspireren door de Frans/Internationale keuken en streekproducten en op verzoek serveren wij ook gluten en lactose vrij.

 

Voor de Intratuin culinaire spaaractie kunt u kiezen uit Het Prentenkabinet menu voor €35,75 per persoon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Knip

Restaurant De Knip is gevestigd in een sfeervol en monumentaal pand centraal gelegen tussen Den Haag en Leiden, direct aan het water in de rustieke, landelijke Knippolder aan de rand van Voorschoten.

 

Het is onze passie om u als gast te laten genieten van de gastvrijheid, gezelligheid en leuke wijn-spijscombinaties van Restaurant De Knip. Wij stellen alles in het werk om een kwalitatief topproduct neer te zetten, bereid met eerlijke, verse en locale producten in een heerlijke ambiance.

 

Voor de Intratuin culinaire spaaractie ontvangt u bij restaurant de Knip korting op het tweede maandmenu van € 39,- per persoon.

 

 

 

 

 

 

 

 

Brasserie 't regthuys

Restaurant 't Regthuys laat het oude Wassenaar weer bruisen! Je kunt er heerlijk een kopje koffie of thee drinken, lunchen, hightea, dineren en aan onze wijnbar één van onze prachtige wijnen drinken. Een heuse aanwinst voor het chique Wassenaar.

 

Het Plein, waar het Regthuys ligt, is het oudste plekje van Wassenaar. Het pand staat pal tegenover de dorpskerk, die vroeger door middel van een ondergrondse tunnel met elkaar in verbinding stonden. Door de eeuwen heen heeft het pand altijd een horeca bestemming gehad. Na leegstand van 10 jaar en een grote renovatie heeft het Regthuys op 1 september 2010 de deuren geopend.

 

Voor de Intratuin culinaire spaaractie kunt u kiezen uit het 3-gangen menu voor € 29,50 per persoon. Deze keuze betreft een keuze uit de hele dinerkaart.

Let op reserveer tijdig in verband met een beperkt aantal plaatsen per avond.